Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Павлик Василь, користувач 1ua
Василь Павлик
Тема: Спортивне життя

ФК «Кіцмань» і ФК «Неполоківці» розіграли Суперкубок-2013 по пенальті

Супердраматичним виявився суперкубковий футбольний поєдинок в Кіцмані між однойменним місцевим клубом та ФК «Неполоківці».

Кіцманська команда, яка є чемпіоном району і мала в складі чимало відомих виконавців (у т.ч. з досвідом виступів у командах майстрів навіть вищого дивізіону), більшу частину ігрового часу провела в атаках і втратила багатенько нагод для взяття воріт. У тому числі з пенальті, який наприкінці першого тайму не реалізував Андрій Гордей (м’яча відбив кіпер Василь Івасюк). Хлопці з ФК «Неполоківці» тримали, як могли, оборону, яку «цементував» колишній гравець «Буковини» Василь Каралаш. Хоча й не забували про контратаки, які часом вдавалися доволі гострими і небезпечними. Найбільший свій шанс неполоківські футболісти втратили під завісу основного часу – десь за півтори хвилини до завершення доданого часу гравець ФК «Неполоківці» не зміг забити з набагато кращої позиції, ніж навіть 11-метровий удар: пробив недалеко від воротаря і Василь Біблюк зумів врятувати свою команду.

Напочатку додаткового часу фаворити-кіцманчани залишилися в меншості – через фол останньої надії (якби не порушення, залишалося закотити м’яча у порожні ворота). Попри це, все одно ФК «Кіцмань» більше атакував.

Вистачило драматизму і в серії післяматчевих пенальті. Лідер атак кіцманчан Андрій Гордей пробив повз ворота і дав шанс Неполоківців реваншуватися за поразку у фіналі Кубку району (тоді кіцманчани «дотиснули» суперників у додатковий час, і також граючи вже у меншості). Але партнери Гордея зуміли переломити хід серії пенальті і завдяки промаху суперника та «сейву» Біблюка (який, до слова, напередодні був нагороджений як кращий воротар другої обласної ліги) здобули Суперкубок Кіцманського району 2013 р.

Як зазначив меценат переможців Олександр Андрієць, головне, що матч видався дуже цікавим і інтригуючим, тобто команди подарували свято футболу вболівальникам!

Після завершення суперкубокового поєдинку відбулося подвійне нагородження — переможця та учасника Суперкубку та, відповідно, чемпіона і бронзового призера Чемпіонату району 2013 р.

У церемонії нагородження взяли участь заступник голови районної ради Марко Васильович Гунчак, начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Віктор Федорович Колісник та голова районної федерації футболу і директор Кіцманської ДЮСШ Василь Дмитрович Маковій.

За матеріалами:

http://sportbuk.com/...=2

9 лютого 2014


1


  Закрити  
  Закрити